Skip to content
Barcelona: +34 93 737 80 68 - Baix Llobregat: +34 93 595 10 80 | Contact | |

Trobades amb l’expert al Grup-TLP Barcelona

El passat dimecres 23 de maig es va realitzar a la seu del Grup-TLP Barcelona la primera trobada amb l’expert. El tema d’aquesta va ser: L’adolescent que rebutja el tractament i va ser a càrrec de l’Alfons Icart i la Tuulikki Trias.

La segona trobada va ser el passat dimecres 20 de juny i va anar a càrrec de Joan Vegué i Mª Jesús Rufat. El tema tractat aquest cop va ser: La importància del treball del vincle terapèutic amb el pacient amb Trastorn de Personalitat.

I la tercera i última trobada amb l’expert va ser el passat dimecres 11 de juliol i va anar a càrrec de Marc Ferrer. El tema tractat aquest cop va ser: Les autolesions en l’adolescència, en l’edat adulta i en el pacient amb TLP.

Tant amb una com a les altres trobades va haver un alt nivell de participació de professionals procedents de diferents serveis i àmbits assistencials de Catalunya.

Back To Top