skip to Main Content
Barcelona: +34 93 737 80 68 - Baix Llobregat: +34 93 595 10 80 | Contact | |

Quarta Trobada amb l’expert al Grup-TLP Barcelona

El passat dimecres 21 de novembre es va realitzar la quarta Trobada amb l’expert organitzada pel Grup-TLP Barcelona.

Els professionals que van assistir van poder gaudir de la xerrada-debat sobre què és el que funciona en el tractament del Trastorn Límit de la Personalitat, fent una comparació entre els models generalistes i els models específics.

La participació va ser molt alta, assistint professionals de diferents àrees i serveis dins del món de la psiquiatria i la psicologia.

El Grup-TLP Barcelona ja està organitzant noves Trobades amb l’expert per poder compartir coneixement i experiències entre els professionals que es dediquen  al tractament dels Trastorns de Personalitat.

Back To Top