skip to Main Content
+34 93 737 80 68 gruptlp@gruptlpbarcelona.org | Contacte | Youtube Twitter

Inauguració Postgrau en Diagnòstic i Tractament del Trastorn de la Personalitat (TLP)

El passat divendres 18 de gener, es va inaugurar amb gran èxit la primera edició del Postgrau en Diagnòstic i Tractament del Trastorn de la Personalitat (TLP): Desenvolupament de Competències Especialitzades. Aquest postgrau ha estat organitzat pel Grup-TLP Barcelona conjuntament amb la Universitat Internacional de Catalunya.

Els alumnes van poder gaudir de la Conferència Inaugural a càrrec del professor Miquel Casas, catedràtic de Psiquiatria de la UAB. Després, durant la tarda de divendres i dissabte al matí, van assistir a les primeres classes d’aquest postgrau que promet oferir un gran coneixement sobre el diagnòstic i tractament del TLP.

Back To Top