skip to Main Content
Barcelona: +34 93 737 80 68 - Baix Llobregat: +34 93 595 10 80 | Contact | |

1a Trobada de Supervisors de la ISTFP a Münsterlingen, Suïssa

Els terapeutes i supervisors acreditats en Psicoteràpia Focalitzada en la Transferència (TFP) del Grup-TLP Barcelona van assistir, el 4 i 5 d’octubre de 2019, a la 1a Trobada de supervisors de la International Society of Transference Focused Psychotherapy (ISTFP) a Münsterlingen, Suïssa .

En aquesta trobada es van repassar els criteris i procediments que es duen a terme a les supervisions per aconseguir la màxima adherència i competència. Alhora, es van revisar els criteris formatius en els cursos com a terapeuta en TFP, els problemes habituals durant l’aprenentatge en la mateixa i també la implementació d’aspectes de formació i supervisió en serveis públics de salut mental. Així mateix, es van considerar els projectes d’investigació plantejats al Barcelona Research Iniciative al 5è congrés de la ISTFP organitzat pel Grup-TLP Barcelona i celebrat a Barcelona l’any passat.


Frank Yeomans, Joan Vegué, Nel Draijer, Luis Valenciano, Eve Caligor, Stephan Doering, Otto Kernberg, Key Haren, Maria Jesus Rufat, Teresa Ribalta i Brenda Tarragona (supervisors i membres de la ISTFP).
Back To Top