skip to Main Content
Barcelona: +34 93 737 80 68 - Baix Llobregat: +34 93 595 10 80 | Contact | |

Trobades amb l’expert 2019

Durant els mesos de setembre i novembre s’han celebrat les dues últimes Trobades amb l’expert de l’any 2019. Ambdues trobades han generat gran expectació i han tingut una gran acollida entre els professionals que van assistir.

El 25 de setembre, la Maria Jesus Rufat i la Brenda Tarragona, psicòlogues i psicoterapeutes del Grup-TLP Barcelona, van oferir als professionals la Trobada amb l’expert: ‘’Com enfortir la identitat a través de la Psicoteràpia Focalitzada en la Transferència (TFP)’’. Van explicar als assistents el concepte d’identitat segons la base teòrica de la TFP i les estratègies que ofereix aquest tipus de psicoteràpia per ajudar a enfortir la identitat dels pacients amb diagnòstic de Trastorn Límit de la Personalitat (TLP).

El 13 de novembre, el Dr. Joan Vegué, psiquiatre i psicoterapeuta del Grup-TLP Barcelona, va dur a terme la Trobada amb l’expert: ‘’Si em deixes, se m’ensorra el món; la vivència catastròfica de l’abandonament en els pacients amb diagnòstic de TLP’’. El Dr. Vegué va explicar als assistents com viuen aquests pacients l’abandonament i com, des d’un punt de vista psicoterapèutic, es pot ajudar al pacient a gestionar millor aquesta situació.

Agraïm als professionals assistents a les dues trobades la seva motivació i implicació amb els temes abordats.

En les properes setmanes anunciarem les Trobades amb l’expert de principis de l’any 2020. Esperem tinguin la mateixa participació que les de l’any 2019!

Back To Top