Skip to content
Barcelona: +34 93 737 80 68 - Baix Llobregat: +34 93 595 10 80 | Contact | |

Cloenda Postgrau en Diagnòstic i Tractament del Trastorn Límit de la Personalitat (TLP): competències especialitzades

El passat cap de setmana va tenir lloc la cloenda del Postgrau en Diagnòstic i Tractament del Trastorn Límit de la Personalitat (TLP): competències especialitzades de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), organitzat pel Grup-TLP Barcelona.

Durant el divendres i el dissabte, els alumnes del postgrau van fer una presentació dels seus Treballs Finals de Postgrau. als quals hem d’agrair la seva gran implicació i participació durant el transcurs de les classes, així com felicitar-los per la gran qualitat dels seus treballs.

Part dels alumnes fent les seves presentacions.

Per finalitzar el cap de setmana, el Dr. Fernando Gutiérrez, de l’Hospital Clínic, ens va oferir una excel·lent i molt interessant conferència de cloenda sobre el Trastorn Límit de la Personalitat (TLP).

Dr. Fernando Gutiérrez

Per últim, agrair a tot el professorat que ha participat al postgrau la seva gran dedicació i motivació a l’hora de fer les classes.

Esperem que la propera edició sigui igual, o millor, que aquesta!

Part del professorat del Grup-TLP Barcelona (E. Verdaguer, M.J. Rufat. N. Calvo, T. Ribalta, J. Vegué i M. Ferrer) i el Dr. Fernando Gutiérrez
Back To Top